Horoscoop2021.eu
Horoscoop vandaag woensdag 29 mei 2024

Jaarhoroscoop 2022

Jaarhoroscoop 2022 - Ram

Ram

21 maart t/m 20 april

De ram jaarhoroscoop 2022 geeft een mooi beeld weer van succes op het gebied van de liefde, carrière en financiën. Het lijkt dan ook een schitterend jaar te zijn, maar zoals altijd zijn er ook nu weer tegenslagen waarmee de ram te maken krijgt. Bijvoorbeeld door even uit de roulatie te zijn vanwege gezondheidsproblemen. Dat brengt ook met zich mee dat de persoonlijke ontwikkeling op verschillende vlakken even tot stilstand komt. Gelukkig is het van tijdelijke aard en komt er volop nieuwe energie beschikbaar om 2022 perfect af te sluiten. Lees verder »


Jaarhoroscoop 2022 - Stier

Stier

21 april t/m 21 mei

De stier jaarhoroscoop 2022 laat een afwisselend beeld zien, waarin stabiliteit en rust combineren met explosies van korte gebeurtenissen. Het standvastige karakter van dit sterrenbeeld komt goed van pas als het om de carrière en financiën gaat. Op het gebied van de liefde en relaties wisselen de harmonieuze situaties zich af met conflicten. Dat komt onder meer door de vastberadenheid en overtuiging in eigen denken van de stier volgens de jaarhoroscoop 2022. Op het vlak van gezondheid lijkt het een rustig jaar te worden en wat betreft de persoonlijke ontwikkeling is het tijd om de blik naar binnen te richten. Lees verder »


Jaarhoroscoop 2022 - Tweelingen

Tweelingen

22 mei t/m 21 juni

De tweelingen jaarhoroscoop 2022 is bijzonder interessant te noemen, want het jaar brengt veel verrassingen met zich mee. Het lijkt er zelfs op dat het een jaar gaat zijn, waarin je ervaringen beleeft die je nooit eerder hebt meegemaakt. Overigens al snel in het begin en wel in positieve zin. Zo is het ook een jaar waarin de stabiliteit in de liefde lijkt terug te keren. Qua carrière en financiën is de jaarhoroscoop 2022 tweelingen erg duidelijk, want hierin zijn positieve ontwikkelingen te zien. Op het gebied van gezondheid heeft dit sterrenbeeld geluk en vooral als het gaat om lekker in eigen vel zitten. De persoonlijke ontwikkeling krijgt eindelijk weer wat ruimte en dat zorgt voor het ontplooien van leuke initiatieven. Lees verder »


Jaarhoroscoop 2022 - Kreeft

Kreeft

22 juni t/m 21 juli

De kreeft jaarhoroscoop 2022 schept een beeld, waarin vertrouwenskwesties en loyaliteit een grote rol spelen. Deze aspecten doen zich zowel voor op het gebied van de liefde en relaties als op het gebied van de carrière. Financieel gezien hoeft kreeft zich in elk geval geen enkele zorgen te maken. Er is genoeg, komt genoeg en blijft genoeg binnenkomen. De gezondheid is minder stabiel te noemen, zodat extra aandacht voor de levensstijl nodig blijft. De kreeft jaarhoroscoop 2022 laat verder zien dat er een verandering plaatsvindt als het om de persoonlijke ontwikkeling gaat. Lees verder »


Jaarhoroscoop 2022 - Leeuw

Leeuw

22 juli t/m 22 augustus

De leeuw jaarhoroscoop 2022 voorziet een niet al te roerig jaar, maar wel met allerlei gebeurtenissen die je leven leuker maken. Op het gebied van de liefde liggen er voor singles diverse kansen in het verschiet. Bestaande liefdesrelaties krijgen met hoogtepunten en dieptepunten te maken. De carrière verloopt voorspoedig, maar dit sterrenbeeld moet zichzelf niet voorbij lopen. De financiën zijn onder controle en er is ruimte om te sparen. Het gaat met de gezondheid beter dan in het verleden, maar voorkom overbelasting. De persoonlijke ontwikkeling richt zich volgens leeuw jaarhoroscoop 2022 vooral op het ontplooien van activiteiten buiten de comfortzone. Lees verder »


Jaarhoroscoop 2022 - Maagd

Maagd

23 augustus t/m 23 september

De maagd jaarhoroscoop 2022 voorziet een jaar met een rustig begin en een meer explosief einde. Alles lijkt zich in dit jaar eerst op te bouwen, zowel op het gebied van de liefde als met betrekking tot de carrière. Daarom lijkt het vooralsnog een redelijk saai jaar te zijn, maar daar komt na de zomer toch gestaag verandering in. De financiën zijn overigens een uitzondering hierop, want daarmee is het maar wisselvallig gesteld. Dat geldt weer niet voor de gezondheid die redelijk constant op hetzelfde niveau blijft. De maagd jaarhoroscoop 2022 laat verder zien dat er met de persoonlijke ontwikkeling het een en ander staat te gebeuren. Lees verder »


Jaarhoroscoop 2022 - Weegschaal

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

De weegschaal jaarhoroscoop 2022 laat een afwisselend jaar zien met veel veranderingen op allerlei gebieden. Dat begint in het voorjaar, waarbij het op liefdesgebied roerig verloopt. Op het moment dat je dan in de liefde in rustiger vaarwater belandt, staat er wat te gebeuren met je werk of studie. Daarbij is er ook nog eens effect op de financiën, maar het is wel prettig dat de gezondheid een redelijk stabiel beeld laat zien. De jaarhoroscoop 2022 weegschaal voorspelt verder dat je in je persoonlijke ontwikkeling groeit. Lees verder »


Jaarhoroscoop 2022 - Schorpioen

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

De schorpioen jaarhoroscoop 2022 laat zien dat er een fantastisch jaar te wachten staat met allerlei nieuwe ontwikkelingen. Niet op elk gebied, want er zijn ook stabiele factoren te zien, zoals op het gebied van de liefde. De veranderingen doen zich vooral voor in de carrière en met betrekking tot de financiën. Ten aanzien van de gezondheid geldt dat er verbetering is te verwachten als het om bestaande klachten gaat. Alles wat in dit jaar gebeurt, zorgt volgens de schorpioen jaarhoroscoop 2022 bovendien voor een positieve verandering in de persoonlijke ontwikkeling. Lees verder »


Jaarhoroscoop 2022 - Boogschutter

Boogschutter

23 november t/m 21 december

De boogschutter jaarhoroscoop 2022 schetst een beeld, waarin de eerste helft van het jaar de focus ligt op financiën. Dat loopt allemaal op rolletjes, maar daar komt dus de tweede helft van het jaar verandering in. Dan staat de liefde namelijk sterker in de sterren geschreven en wisselt de voorspoed zich op dat vlak als het ware af met het materiële. De boogschutter jaarhoroscoop 2022 voorziet qua gezondheid dat er zich mogelijk problemen voordoen. Dat is dan vooral aan dit sterrenbeeld zelf te wijten door een ongezonde levensstijl. De persoonlijke ontwikkeling is interessant, want je leert jezelf op een ontspannen manier aan te passen aan veranderende omstandigheden. Lees verder »


Jaarhoroscoop 2022 - Steenbok

Steenbok

22 december t/m 20 januari

De steenbok jaarhoroscoop 2022 voorziet in een jaar waarin er veel te gebeuren staat. De financiën en de carrière springen er bovenuit als het gaat om positieve veranderingen. Op het gebied van de liefde en relaties is er wat werk aan de winkel, maar dat zet dan ook zeker zoden aan de dijk. De gezondheid laat afwisseling zien met in het voorjaar wat lichamelijke ongemakken, waar extra aandacht voor nodig is. De jaarhoroscoop 2022 steenbok voorspelt verder dat er alle ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Dat is in de afgelopen jaren wel anders geweest. Lees verder »


Jaarhoroscoop 2022 - Waterman

Waterman

21 januari t/m 18 februari

De waterman jaarhoroscoop 2022 voorspelt een jaar waarin er van alles te gebeuren staat op het financiële vlak en in de loopbaan. Op het gebied van liefde en relaties is er sprake van verdieping en hernieuwde inzichten. De gezondheid laat over het algemeen een positief beeld zien, maar qua sport en beweging is het wel oppassen geblazen. De waterman jaarhoroscoop 2022 is vrij duidelijk als het om de persoonlijke ontwikkeling gaat. Die gaat namelijk met grote sprongen vooruit, waarbij zelfinzicht de waterman zelf verrast. Lees verder »


Jaarhoroscoop 2022 - Vissen

Vissen

19 februari t/m 20 maart

De vissen jaarhoroscoop 2022 is helder en voorspelt een rustig begin, waarna de tweede helft van het jaar ineens allerlei veranderingen op stapel staan. Zo kabbelt het op het gebied van de liefde mooi voort, maar komt daar na de zomer verandering in. De vissen jaarhoroscoop 2022 laat eenzelfde patroon zien als het om de financiën en carrière gaat. Alleen de gezondheid blijft het hele jaar door stabiel. Dat betekent echter ook dat lichamelijke ongemakken die er al zijn niet zomaar verdwijnen. Er is nog een uitzondering op de eerste rustige helft, want tot de zomer is er juist alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en in het najaar wat minder. Lees verder »


Gratis horoscoop van de dag

Wist je dat we voor alle sterrenbeelden ook een gratis daghoroscoop hebben?
Zoek snel jouw sterrenbeeld onder Horoscoop vandaag

Sofia is beschikbaar
 •   Toestel 1950
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Sofia
X
Sofia is beschikbaar
 •   Toestel 1950
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Sofia