Horoscoop2021.eu
Horoscoop vandaag zaterdag 24 februari 2024

Horoscoop vandaag

zaterdag 24 februari 2024 | Ben je benieuwd wat de sterren vandaag over je te zeggen hebben? Neem dan snel een kijkje bij jou horoscoop hieronder. Elke dag verschijnt er een nieuwe horoscoop van elk sterrenbeeld. Bekijk dus elke dag jou horoscoop om te weten wat de dag jou te brengen heeft. Houd je vast want het kan veel stress voorkomen.

Daghoroscoop Ram

Ram

21 maart t/m 20 april

Geldzaken, liefdesperikelen of beide zouden je rusteloos kunnen maken. Probeer je toch niet van je stuk te laten brengen. Zorg er in ieder geval voor... Lees verder »


Daghoroscoop Stier

Stier

21 april t/m 21 mei

Probeer die sociale bijeenkomst vooral gezellig te houden en dat ene gevoelige onderwerp te vermijden. Als je kinderen hebt, kom je vandaag handen tek... Lees verder »


Daghoroscoop Tweelingen

Tweelingen

22 mei t/m 21 juni

Probeer dit weekend absoluut niet betrokken te raken bij een kwestie waar je niets mee te maken hebt. Je kunt onenigheid over een gevoelig onderwerp n... Lees verder »


Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 juni t/m 21 juli

Je kunt vandaag rekenen op een nieuw begin op het gebied van vrienden en lange termijndoelen. Denk na over wat je de komende zes maanden wilt bereiken... Lees verder »


Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

22 juli t/m 22 augustus

Een overheersende persoon in je omgeving gaat steeds weer over jouw grenzen heen. Dat hoeft echt geen opzet te zijn, maar vervelend is het wel. Geef j... Lees verder »


Daghoroscoop Maagd

Maagd

23 augustus t/m 23 september

De rol van vredestichter is jou dit weekend op het lijf geschreven. Het zal je weinig moeite kosten om een compromis te bewerkstelligen tussen die twe... Lees verder »


Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Het is verstandig om kalm te blijven. Er kunnen zich wat situaties voordoen waarbij je het bloed onder de nagels vandaan wordt gehaald. Als je rustig... Lees verder »


Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Je conditie is er de afgelopen tijd niet bepaald op vooruitgegaan. Het is dus de hoogste tijd om weer eens flink te gaan sporten. Dat zal ook overmati... Lees verder »


Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 november t/m 21 december

Als er dit weekend dingen gezegd worden die je niet bevallen, haal dan diep adem en zet een glimlach op. Doe gewoon alsof je gek bent. Probeer vooral... Lees verder »


Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

22 december t/m 20 januari

Die lieve, attente persoon verricht op de achtergrond heel wat nuttig werk. Hij of zij verdient het om ook eens in het zonnetje gezet te worden. Neem... Lees verder »


Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 januari t/m 18 februari

Door zielig te doen, verspeel je het respect van anderen. Zeg het hardop als je tijd voor jezelf nodig hebt. Er kan vandaag druk op je worden uitgeoef... Lees verder »


Daghoroscoop Vissen

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Dit weekend is hét moment om te resetten, te ontspannen en weer helemaal in balans te komen. Je hebt behoefte aan meer rust en regelmaat. Begin daarme... Lees verder »


Joke is beschikbaar
 •   Toestel 1620
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Joke
X
Kirsten is beschikbaar
 •   Toestel 1010
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Kirsten